Μια πρώτη αντίδραση στις γειτονιές μας…..

Μια πορεία διοργανώθηκε άμεσα ως μια πρώτη αντίδραση στη δολοφονική επίθεση που δεχτήκαμε από τις δυνάμεις καταστολής του κράτους και του κεφαλαίου κατά τη διάρκεια της απεργιακής διαδήλωσης της 11ης Μάη με αποτέλεσμα τους δεκάδες τραυματισμούς διαδηλωτών (μεταξύ των οποίων και μέλη της συνέλευσής μας) και το σοβαρότατο τραυματισμό του συναγωνιστή Γιάννης Κ.. Ο Γιάννης χτυπήθηκε δολοφονικά στο κεφάλι από τις δυνάμεις καταστολής, στην οδό Πανεπιστημίου, ενώ συμμετείχε στο μπλοκ της Συνέλευσης Αντίστασης και Αλληλεγγύης Κυψέλης / Πατησίων και τώρα δίνει αγώνα για τη ζωή.
Το σκηνικό βίας που στήθηκε για ακόμη μία φορά από τη μεριά του κράτους είχε σκοπό να τρομοκρατήσει τον κόσμο που αγωνίζεται ενάντια στα αντεργατικά και αντικοινωνικά μέτρα που του επιβάλλουν και να ανακόψει με ωμή βία και καταστολή την κοινωνική οργή και αντίσταση.
Καμιά απόπειρα καταστολής και τρομοκράτησης δεν είναι ικανή να μας κάνει να σιωπήσουμε. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στο πλευρό του συντρόφου μας Γιάννη Κ. που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.Ο Γιάννης θα ζήσει και θα συνεχίσει να αγωνίζεται μαζί μας!

Συνεχίζουμε στο δρόμο!
Συνεχίζουμε ανυποχώρητοι!
Για μια κοινωνία ισότητας, αλληλεγγύης, ελευθερίας.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*