Σήμερα όλοι ΞΑΝΑ στις 10:30, στη ΔΕΗ Παγκρατίου για να δημοσιοποιήσουμε, να περιφρουρήσουμε και να επεκτείνουμε όσα πετύχαμε χθες.

ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΕΛΟΣ!

ΣΤΗ ΔΕΗ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ

 ΣΠΑΣΑΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ

 

Μετά το κάλεσμα της Συνέλευσης μας την Τετάρτη 1 Φλεβάρη εκατοντάδες κάτοικοι των γειτονιών μας συγκεντρωθήκαμε στη ΔΕΗ Παγκρατίου απαιτώντας τα αυτονόητα: την άμεση αποπληρωμή λογαριασμών χωρίς το χαράτσι και την ενεργοποίηση των διακανονισμών.

Παρά την αρχική αρνητική στάση της Υποδιευθύντριας του υποκαταστήματος αντιμετωπίσαμε συλλογικά τους εκβιασμούς, τις απειλές και την κοροϊδία τους.

Με τη μαζική, ανυποχώρητη και αποφασιστική στάση μας καταφέραμε κάτι σημαντικό: την δυνατότητα αποπληρωμής της αξίας του ρεύματος χωρίς το χαράτσι και χωρίς καμιά περαιτέρω δέσμευση από πλευράς του καταναλωτή. Κατά τη διάρκεια της παρέμβασής μας, δεκάδες  κάτοικοι πλήρωσαν μόνο την αξία του ρεύματος!

Σπάσαμε στην πράξη τον εκβιασμό του χαρατσιού και την κοροϊδία του να τρέχουμε στις τράπεζες και τα ΑΤΜ.

Πρόκειται για μια κατάκτηση που οφείλουμε να δημοσιοποιήσουμε άμεσα στην πολυκατοικία μας, στην γειτονιά μας, στις ουρές της ΔΕΗ. Αυτός είναι και ο μόνος αποτελεσματικός τρόπος για να την περιφρουρήσουμε. Συλλογικά, ενεργά, αποφασιστικά! Παρόλα αυτά, αναμένουμε έγγραφη εγκύκλιο από τη διευθύντρια της Αθήνας που να ενημερώνει για την παραπάνω δυνατότητα.

Όσο αφορά τους διακανονισμούς, μπροστά μας ξεδιπλώθηκε η κοροϊδία. Εδώ και 6 μήνες το γραφείο διακανονισμών έκλεισε και ο κόσμος παραπέμπεται στο υποκατάστημα της οδού Αριστείδου ενώ διακανονισμοί γίνονται αφού πρώτα αποπληρωθεί το χαράτσι. Επιφυλασσόμαστε.

 

ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΟΜΑΣΤΕ – ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

      ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

                                                        ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΗ ΣΤΑΣΗ

 ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6983-475657

 

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ

Βύρωνα, Παγκρατίου, Καισαριανής, Ζωγράφου


http://syneleysigiadraseisenantiastaxaratsiavpk.squat.gr/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*