ΜΠΑΡ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΕΠΙΖΩΣΑΣ | 17/12

Το μπαρ αυτό διοργανώνεται από το “Σπίτι των Γυναικών” και το “Σπάμε το Φόβο” για τη στήριξη της Β., συντρόφισσας, φίλης και μέρος των ζωών μας, στον δικαστικό αγώνα που διανύει.

// Η Β. είναι επιζώσα έμφυλης βίας και μητέρα δύο παιδιών. Η ίδια κατήγγειλε πως εδώ και 15 χρόνια, ο εν διαστάσει σύζυγός της, την κρατούσε αιχμάλωτη σε ένα καθεστώς συνεχούς παρακολούθησης και τρομοκρατίας, ασκώντας σε βάρος της βία διαφόρων μορφών.

Στις 24 Φεβρουαρίου 2022 η Βιρχίνια κατάφερε να δραπετεύσει και να έρθει στην Αθήνα. Παλεύει να πάρει τη ζωή της πίσω στα χέρια της και να συνεχίσει να φροντίζει τα παιδιά της με την ίδια αγάπη που τα φρόντιζε πάντα, και περισσότερη, ακόμη, σε ένα ασφαλές για την ίδια και για αυτά περιβάλλον.

* Το Σάββατο 17/12 θέλουμε να νιώσουμε ασφαλή κι ενωμένα. Να είναι μέρα αλληλεγγύης, συνάντησης από εμάς για εμάς, για να ξεχαστούμε, να γνωριστούμε καλύτερα, να ξεσαλώσουμε ακούγοντας φεμ μουσικές, μακριά για λίγες ώρες από τον κόσμο της καταπίεσης και της σήψης που ζούμε. Θέλουμε να υπάρχουμε ελεύθερα σε χώρους που αποτελούν πεδία ζύμωσης, όπου χτίζουμε σχέσεις βασισμένες στην αλληλεγγύη και την συντροφικότητα και να αλληλοστηριζόμαστε, σύμφωνα πάντα με τις επιθυμίες και τους όρους που επιλέγει το κάθε επιζών.

– 21:00

– Κολοκοτρώνη 14, Βύρωνας

Για οτιδήποτε χρειαστείτε μπορείτε να απευθυνθείτε στο μπαρ, παραβιαστικές και φοβικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές.

Από την Λάρισα ως τον Κολωνό κι απ’ τη Ροζάβα ως την Τεχεράνη, η Πατριαρχία με αγώνες μια μέρα θα πεθάνει!

Η Αλληλεγγύη το όπλο μας

Καμία και κανένα μόνο. 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*